Minőség, egyedi formatervezés és virágküldés egy helyen.

Iris Flowers - Dunaszerdahely, Somorja, Nagymegyer, Bős
 
Számunkra a legfontosabb vevőink elégedettsége, virágaink minősége, s a mindig kíváló minőségű innovatív munka. Gondosan ügyelünk virágaink frissességére, s az általunk készített virágcsokrok modern formatervezésű kivitelezésére. 
 
Virágboltjaink Dunaszerdahelyen, Somorján, Nagymegyeren és Bősön várják kedves vásárlóinkat, valamint Bősön található nagykereskedésünk egyaránt. 
 
Szolgáltatásaink közt szerepel a virágküldés bebiztosítása vevőink megrendelése alapján. Eme szolgáltatásunk lehetőséget nyújt arra, hogy egy csokor virággal vagy egy szép ajándékcsomaggal örömet szerezzen hozzátartozóinak, szeretteinek az Ön távollétében is. A megadott címre, s a kívánt időpontban kézbesítjük meglepetését a beérkezett információk alapján. Minden megrendelést diszkréten kezelünk, a kiszállítást és az átadást munkatársaink végzik, akik fel vannak készülve a virág szállítás alatti gondozására, illetve a csokor átadásának elegáns lebonyolítására, hiszen egy virágcsokor átadásának módja üzenetet rejt magában.
 
 
 
Cookies